Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. 
Sluit u ook aan bij NVR Banden
 en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.

 

  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby & Belangenbehartiging

Informatie

 

Ga naar: 

 

 
 

 

 

 

Pamflet 30%-regeling overhandigd

Een brede coalitie van wetenschappelijke organisaties, regio's, bedrijven en kenniswerkers heeft staatssecretaris van Financiën Menno Snel afgelopen dinsdag opgeroepen tot actie als het gaat om de aanpassing van de 30%-regeling voor expats. Deze regeling geeft werkgevers de mogelijkheid om maximaal 30 procent van het salaris belastingvrij uit te keren aan hun buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werken. 

Aanpassing raakt expats en bedrijven
Volgens de organisaties toont de overheid zich volstrekt onbetrouwbaar door de looptijd van de 30%-regeling onverwacht terug te brengen van 8 naar 5 jaar. 'Dit raakt honderden bedrijven en instellingen en circa 60.000 buitenlandse werknemers. Ook zorgt het ervoor dat veel organisaties - die al moeite hebben om mensen te vinden - nog meer moeite krijgen om technici en andere specifieke talenten aan te trekken. Er is dus 'Snel' actie nodig van de staatssecretaris, want dit is in niemands belang', aldus de initiatiefnemers.

Het pamflet kunt u hier bekijken.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NVR

Tel: 070 - 444 06 90

E-mail

 

Rubber Industrie

 

BEKIJK DE ARBOCATALOGUS


© NVR Sectie Banden 2021