Tal van zaken kunnen ondernemers zelf tackelen, maar er zijn ook belangen die alleen gezamenlijk succesvol kunnen worden aangepakt. 
Sluit u ook aan bij NVR Banden
 en geniet van de voordelen van het lidmaatschap. Wij geven u graag nadere informatie.

 

  • Netwerken
  • Kennisoverdracht
  • Promotie
  • Lobby & Belangenbehartiging

Informatie

 

Ga naar: 

 

 
 

 

 

 

Bernard Wientjes nieuwe voorzitter VNCI

De leden van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) hebben Bernard Wientjes benoemd tot hun nieuwe voorzitter. De oud-ondernemer en voormalig voorzitter van VNO-NCW gaat per direct aan de slag voor de VNCI. Daarnaast blijft hij voorzitter van de Taskforce Bouwagenda en voorzitter van de raad van commissarissen van KPMG.

Wientjes: “De chemische industrie is een prachtige en cruciale sector. Daarom ga ik met heel veel genoegen aan de slag voor deze bedrijven, die een zeer belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze samenleving. De komende periode ga ik op bezoek bij de chemiebedrijven en in gesprek met fans en critici van de sector. Zo vorm ik mij een beeld over de belangrijkste opgaves van de sector, zoals de transitie naar een CO2-arme industrie, de effecten van stoffen in interactie met mens en milieu en de discussie met de samenleving over chemie, wat doen chemische stoffen met mensen en voor ons welbevinden.”

Onafhankelijk en doelgericht
Vertrekkend voorzitter Mark Williams is zeer verheugd met de komst van Wientjes. “Nooit eerder had onze vereniging een externe voorzitter. De chemische industrie heeft veel issues waarin een goede en professionele relatie met de overheid en andere belanghebbenden cruciaal is. Dit vraagt om een voorzitter die onafhankelijk en doelgericht de belangen van de gehele sector kan dienen. Met Bernard Wientjes krijgen wij een voorzitter die dat als geen ander kan. Ik kijk uit naar de samenwerking met hem.”
Mark Williams treedt terug als voorzitter, maar blijft lid van het dagelijks bestuur van de vereniging. 

Lees het hele bericht op de website:


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 418
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NVR

Tel: 070 - 444 06 90

E-mail

 

Rubber Industrie

 

BEKIJK DE ARBOCATALOGUS


© NVR Sectie Banden 2021